Cookies n Beans i Melodifestivalen!

Det är med upphöjd glädje vi ser att Cookies n Beans blir med i Melodifestivalen 2009! Linda Ström, Charlotte Centervall och Frida "Oh Laura" Öhrn är helt fantastiska, bland det bästa jag sett och lyssnat på, på årtionden!

Men, många strängar på lyrorna. Så här såg det ut när Frida och Beata Harryson var vid Zarah Leander Museet i Häradshammar i november och tolkade Zarah. På bilden ser ni också pianisten Daniel Kurba och Zarah Leanders alltiallå Brigitte Pettersson.


Framstående artister kommer till Regnagården!

Undertecknad och sambon Gunilla Strömberg tog över STF-vandrarhemmet Regnagården hösten 2006. Vi satsar mycket på att få framstående artister till vår utomhusscen under sommaren. Regnagården har fullständiga rättigheter!

2007 hade vi Pelle Alsing, Dave Nerge, Hasse Derestam, Olle Nyberg och Kjelle Segebrant i bluesrock-bandet Moosters samt Kajsa Grytt.

2008 hade vi återigen besök av Moosters, men dessutom Ted Åström med sin fantastiska Johnny Cash-show och Attlerud Band (med hit-låten "Bara den som älskar").

Ted Åström

Ted Åström som Johnny Cash!

Vi är nu i full färd med att engagera 2009 års artister. Vi har klart att ABBA-gitarristen Finn Sjöberg kommer till Regnagården i juli. ABBA gjorde ju ett av sina första framträdanden vid Hembygdsgården i Regna juni 1973! Vi har flera andra under diskussion, ni kan säkert ana någon/några.

Annars genomförs planenligt Zarah Leander Festivalen vid Risinge Prästgård utanför Finspång söndagen den 9 augusti. Se vidare på www.zarahleander.se.

Välkomna!

Staffan Svensson
www.regnagarden.se

RSS 2.0